A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 272

PT 2get there |

"2gether we train,
2gether we get there"

Marco (42)

Categorie referenties
'Kelney laat mij op een warme, persoonlijke manier kennis maken met mijn eigen lichaam. Hierdoor wordt ik mezelf meer bewust van wat mij in de weg staat om fit te zijn. De bij Kelney aanwezige kennis van het menselijk lichaam en de toe te passen technieken en oefeningen zorgen voor een effectieve manier van trainen. Naast het op een efficiënte manier opbouwen van conditie blijf ik blessure vrij door het uitgebalanceerde programma, wat flexibel aangepast kan worden aan de reactie van mijn lichaam op de inspanningen. Kortom verantwoord veel spieren, lenigheid en conditie opbouwen in een korte periode. Daar ruimte in mijn agenda schaars is, is dit voor mij een belangrijk voordeel t.o.v. het volgen van een regulier fitness programma. Daarbij is hij zeer flexibel in het plannen van de trainingsmomenten. Ik kijk iedere keer weer uit naar het enthousiasme waarmee Kellney mij tot inspanning beweegt! Ik voel mezelf fitter, zit beter in mij vel, en krijg ook vaak terug dat ik dit uitstraal'

Reacties

Er zijn geen reacties.

Posting comments after three months has been disabled.

Volg ons op Facebook

Referenties