A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 272

PT 2get there | Personal Training

"2gether we train,
2gether we get there"

Personal Training

Wat is Personal Training (PT) en hoe start ik?

Personal training is structurele 1 op 1 begeleiding naar uw persoonlijke fitness- en/of sportdoelstelling. Denk hierbij aan: Afvallen/vetpercentage verminderen, gezondheid bevorderen, krachtiger worden, flexibiliteit/beweeglijkheid vergroten, prestatie verbeteren of een sportspecifiek doel.
Voor het optimale resultaat adviseer ik u een langer traject af te sluiten. In het begin traint u 2-3 keer per week en bepalen we samen in hoeverre dit nodig zal blijven. Dit is o.a. afhankelijk van de doelstelling uw belastbaarheid, budget en agenda.
 

Hoe start ik?

1.Kennismakingsgesprek

Personal training is heel persoonlijk daarom starten we met een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Hierin bespreken we o.a. uw wensen en mogelijkheden en wat ik mogelijk voor u kan betekenen.

2.Fitness Assessment

Het Fitness Assessment bestaat uit onderdelen als: Leefstijlanalyse, Houding en Bewegingsanalyse, meten van de Lichaamsamenstelling

3. Programma op maat

Na het assessment krijgen we meer inzicht in waar aan gewerkt gaat worden om uiteindelijk uw doel te bereiken. Een programma ‘op maat’ betekent in mijn ogen. Een trainingsprogramma waar gewerkt wordt aan zowel life-style, fysieke belastbaarheid als mentale belastbaarheid.  Het doel is om uiteindelijk ook een duurzaam resultaat te behouden!

4. De Personal training

De Personal Training is letterlijk in de praktijk brengen wat er nodig is om uw doel te realiseren. Iedere training leer je meer over lichaamsbewustzijn. De eerste resultaten vind je meteen al terug in een betere aansturing van uw lichaam en een stevige bewustwording van uw lichaamshouding 

   
 

Volg ons op Facebook

Referenties