A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 272

PT 2get there |

"2gether we train,
2gether we get there"

Sorayda (21)

Categorie referenties
'Ik kwam binnen bij Kelney als onsportief, ik deed niks. En nu een half jaar later mis ik het als ik niet sport. Kelney heeft me geleerd hoe ik mijn grenzen kan verleggen, mij net het extra zetje te geven wat ik nodig heb om over die grenzen heen te gaan. Trots op mezelf te zijn en te werken aan het stukje zelfvertrouwen. Hij neemt de tijd voor je en kijkt verder dan alleen het trainen, hij vraagt hoe het met je gaat en geeft advies wanneer dit nodig is. Het is letterlijk PT2GetThere!!'

Reacties

Er zijn geen reacties.

Posting comments after three months has been disabled.

Volg ons op Facebook

Referenties