A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 272

PT 2get there |

"2gether we train,
2gether we get there"

Frank (42) Blog nr. 1

Om te beginnen stel ik mezelf kort voor. Ik ben Frank en ben ondernemer. In mijn kledingbedrijf werken 25 collega's waar ik veel zittend werk doe, op kantoor en in de auto. Af en toe heb ik te maken met wat frustraties en rugklachten, dit bracht mij bij Kelney. De klachten klinken wellicht bekend. In mijn geval: onderrug, die als het te gortig wordt ook in de bovenrug/nek doortrekken en klachten die te maken hebben met 'druk' op welke manier dan ook. Sinds januari 2018 ben ik aan het werk met Kelney en hebben we op verschillende manieren mijn lichaam sterker en fitter gemaakt. 

Ik wilde zelf starten met boksen. Combinatie met het kwijt raken van frustraties en sterker worden. Tot nu toe hebben we core training, veel boksen en yoga gedaan. Elke keer passend bij de vraag en de situatie. Boksen is voor mij de basis. Voor houding en techniek is naast alleen boksen ook een 'core-upgrade' nodig, sluit prima aan bij bestrijding van mijn rugtroubles. Samen zoeken we naar manieren die werken. Wat gaat er niet goed en wat past daarbij als oplossing? Vraag wat de opties zijn en kies de beste manier om dit aan te pakken zodat je op de meest leuke en efficiënte manier gaat trainen. Denk aan krachttraining, yoga, (kick)boksen of nog wat anders? Kies wat bij jou past. Het maken van afspraken zorgt voor een wederzijdse verplichting, een mooie extra motivatie om die 1 of 2 keer per week aan de slag te gaan. 

Binnenkort weer een update waarin mogelijke vragen worden beantwoord, door Kelney, maar ook door mij. Hebben jullie vergelijkbare ervaringen? Leuk als je reageert zodat we elkaar wellicht vooruit kunnen helpen en beter kunnen leren kennen. 

Becoming the best version of me.

Reacties

Er zijn geen reacties.

Posting comments after three months has been disabled.

Volg ons op Facebook

Referenties