A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 272

PT 2get there |

"2gether we train,
2gether we get there"

Frank (42) Blog nr. 3

Categorie referenties
BAM BAM
Het moment dat ik de 79,9kg zag, héérlijk! Voelt zo ontzettend lekker om resultaat te zien. Waar ik nog blijer mee ben is de afname van mijn visceraal vet van 11 naar 8! Natuurlijk gaat het om meer dan getallen maar het klopt gewoon. Het voelt goed.

Bij de trainingen beginnen dingen op zijn plek te vallen. Er komt automatisme in en er kan al wat worden gefinetuned. Eerst het grove werk, nu wat technieken aan het polijsten. Er is een verbinding aan het ontstaan tussen uitleg en uitvoering, het landt.. Verbeterpuntje op dit moment is het eten. Doordat dit nog flink puzzelen is voelt het soms alsof er ‘verdunde benzine’ in de motor zit. Minder power dan normaal, de BMW M4 zonder de M.

Door de app MyFitnessPal te gebruiken weet ik precies wat er naar binnen gaat en wat erin zit. De verhouding moet 5% koolhydraten, 30% eiwitten en 65% vet zijn. Dit zorgt ervoor dat je lichaam in zogenaamde Ketose komt. Je lichaam gaat vet in plaats van koolhydraten verbranden, en dat willen we! Komende tijd zorgen dat we dit onder de knie krijgen en verder blijven groeien.

"Eating well is a form of self respect".

Reacties

Er zijn geen reacties.

Posting comments after three months has been disabled.

Volg ons op Facebook

Referenties