A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 272

PT 2get there |

"2gether we train,
2gether we get there"

Frank (43) Blog nr. 6

Categorie referenties

En óf het nieuwe gereedschap werkt. Zienderogen worden ook esthetische resultaten zichtbaar. Er blijken nog veel kansen te liggen en daar houden we van. Het is tijd voor een korte evaluatie van afgelopen jaar en doelen stellen voor 2019.

 

De HIIT en krachttraining werpt duidelijk zijn vruchten af. Trainingen voelen alsof ze 3x zo heftig zijn geworden, alsof er even 3 blokken hout extra op het vuur zijn gegooid. Gelukkig resulteert dat in een hogere basis energie. In 2018 is een gevarieerde complete training ontwikkeld passend bij mijn wensen en mijn lichaam (aangezien ik nog niet 1x geblesseerd ben geweest). Misschien nog wel belangrijker dat alles zó is uitgevoerd dat motivatie blijft en zelfs blijft stijgen.

 

Qua eten de laatste maand van het jaar de strakke metingen losgelaten. Minder via de app bijgehouden en meer op gevoel. Door opgedane kennis werkt dit prima maar resultaten hadden beter geweest mét meten. Verbeterpuntje voor de toekomst.

 

Even de cijfers van 2018:

* Viscerale vetten: van 11 -> 8
* Gewicht: van 87.9kg -> 80.6kg
* Spiermassa: van 36.2% -> 38.5%
* Bodyfat: van 24% -> 19.2%


Super blij met deze resultaten. Belangrijkste verbeterpunt is groei in spiermassa, precies dáár gaan we aan werken! In het volgende blog vooruit kijken naar 2019, geen goede voornemens maar doelstellingen.

 

Natuurlijk zijn reacties weer van harte welkom. Wat vind je leuk en wat kan beter? Let me know!

 

“Alleen achteruit kijken om te zien hoe ver je bent gekomen”.

Reacties

Er zijn geen reacties.

Posting comments after three months has been disabled.

Volg ons op Facebook

Referenties