A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 272

PT 2get there |

"2gether we train,
2gether we get there"

Frank (43) Blog nr. 7

Categorie referenties

Ik geloof niet in goede voornemens, die zijn gedoemd te mislukken. Doelstellingen opstellen, daarbij een plan van aanpak en zorgen dat (tussentijds) de resultaten meetbaar zijn, dat werkt. In dit blog de ambitieuze doelstellingen voor 2019 en kort de start van 2019.

 

Doelstellingen:

* Viscerale vetten: van 8 naar 5

* Spiermassa: van 38.5% -> 40%

* Bodyfat: van 19.2% naar -> 16%

* Kilo’s: van 80.6kg naar ? -> +|- 79 (eigenlijk niet belangrijk als de andere cijfers maar worden gehaald).

 

Dit is de ‘What’ we gaan doen. De ‘Why’ is de belangrijkste, even super kort over de ‘Why’: fysiek klaar voor de taak in de toekomst en een hoog energieniveau. In de volgende blogs meer over de ‘How’.

Wat eten betreft moet er begin dit jaar even weer strak het gas op. Na een korte break toch wat gewicht erbij dus extra aan de bak, de witte wijn heeft zijn ‘vruchten afgeworpen’. Alles netjes bijhouden in MyFitnessPal dus.

 

Om alle doelstellingen te gaan halen hebben we een extra training toegevoegd. Deze zal ik thuis gaan doen. Een extra uitdaging aangezien daar de motivatie daar echt optimaal voor moet zijn, zo makkelijk om deze over te slaan. De training wordt aankomende maand vormgegeven. Het wordt een combinatie van: stretchen, boksen, kracht en HIIT.

 

“Set goals and crush them”.

Reacties

Er zijn geen reacties.

Posting comments after three months has been disabled.

Volg ons op Facebook

Referenties