A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 272

PT 2get there |

"2gether we train,
2gether we get there"

Frank (43) Blog nr. 8

Categorie referenties

Afgelopen maanden hard getraind maar niet genoeg resultaten behaald. Wel optisch maar niet in metingen, gek eigenlijk. Voorlopige conclusie is te weinig slaap/rust, een aandachtspuntje dus.


Het schema is ondertussen routine geworden, 2x per week boksen en kracht met Kelney, en 2x per week Tabata’s, thuis. Thuis trainen is echt een ‘vak apart’. Voelde voor mij als een enorme drempel en onnatuurlijk om in te voeren. Na 2 weken voelde het pas als soort van normaal, goh elke keer weer die drempel over.. 1 Tabata is: 20sec volle bak, 10sec rustig aan en dat 8 setjes, deze herhaal ik 3x tot ik op sterven na dood ben. Mooiste korte termijn winst die je hieruit haalt is dat je lichaam de rest van de dag veel meer verbrandt! Lange termijn een buffelconditie :-)

 

Voor wat betreft boksen komen er steeds meer combo’s in. Combo’s die lekker voelen en relatief gedachteloos worden uitgevoerd. Bijvoorbeeld upper-jab-jab gevolgd door jab-jab-hook! BAM

 

Strijdplan voor komende tijd is toevoegen van meer kracht, in de vorm van supersets, met focus op foutloze uitvoering.

 

Het eten blijft Ketowaardig, focus op eiwitten en weinig koolhydraten. Meer diversificatie, niet alleen zalm en avocado’s maar meer groenten. Ottolenghi heeft hier heerlijke recepten voor en het kookplezier is sinds lange tijd hiermee ook weer terug.

 

Vanaf deze week weer het gebouwde stevige plateau verlaten en de stijgende lijn inzetten!

 

“If the why is big enough the how will come”.

Reacties

Er zijn geen reacties.

Posting comments after three months has been disabled.

Volg ons op Facebook

Referenties